Zpět na výpis

Sleva 20 % na CD, DVD a BLU-RAY nosiče od společnosti Magic Box

Popis odměny

Sleva 20 % na veškeré CD, DVD a BLU-RAY nosiče na www.magicbox.cz.

Z novinek doporučujeme:

Aquaman (Blu-ray UHD)
(Aquaman)
AQUAMAN odhaluje původ ARTHURA CURRYHO, napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, jehož životní cesta ho přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zda-li je hoden stát se tím, pro co byl zrozen…králem.

Vymítač ďábla: Znamení víry (Blu-ray)
(The Exorcist: Believer)
V prodeji od: 17. 1. 2024
Padesát let od vzniku nejděsivějšího hororu všech dob přinášejí Blumhouse a režisér David Gordon Green jeho novou kapitolu Vymítač ďábla: Znamení víry. Od smrti své manželky vzorně vychovává Victor dceru Angelu sám. Jednoho dne se Angela ani její spolužačka nevrátí domů ze školy. Objeví se až po třech dnech s chybějícími vzpomínkami a jejich chování je víc než znepokojivé. Victorovou největší nadějí je najít jedinou osobu, která už něco takového zažila: Chris MacNeilovou, jejíž strašidelná zkušenost s její dcerou Regan může být klíčem k boji proti zlu.

Zoubková víla
(My Fairy Troublemaker)
V prodeji od: 17. 1. 2024
Zvídavá a nezbedná Violetta (337 let) se učí na zoubkovou vílu, ale moc se jí to nedaří. Maturitní zkouška se blíží a jen víly, které ji složí, dostanou drahokam, se kterým se mohou pohybovat tam a zpět z lidského světa. Violetta u zkoušky neuspěje, ale díky ukradenému drahokamu se jí podaří propašovat se do lidského světa a přistát v pokoji Maxie.
Maxie se s maminkou právě přestěhovala do města z vesnice a připadá si, že sem vůbec nezapadá. Miluje přírodu, chybí jí její krásná zahrada.
Maxie a Violetta spolu udělají dohodu: Maxie pomůže Violettě najít cestu domů a Violetta udělá kouzlo, které Maxie vrátí do jejího venkovského domova… Dobrodružství začíná!

Pan Wonka a jeho čokoládovna
(Willy Wonka and the Chocolate Factory)
V prodeji od: 17. 1. 2024
Vydejte se na návštěvu čokoládovny legendárního Willyho Wonky (Gene Wilder) v přenádherném filmu, který přináší na filmové plátno nekonečně lákavé čokoládové požitky a životní moudra podle knihy Roalda Dahla. Na prohlídce Willyho neuvěřitelné říše čokoládových vodopádů, elfích Umpa-lumpů a cukrovinek všech tvarů, objeví chlapec Charlie (Peter Ostrum) to nejdůležitější tajemství: štědré a milující srdce. A vy znovu objevíte kouzlo nadčasové rodinné klasiky.

Světáci (Blu-ray) - nově digitalizovaný film
(Světáci)
V prodeji od: 24. 1. 2024
„Vy jste samá revoluce, a když padne facka, tak jste hysterický.“
Skopec, Prouza a Petrtýl jsou tři venkovští fasádníci, kteří pracují v Praze na obnově domů. Láká je pražský noční život, ale vůbec netuší, jak se v „lepší“ společnosti chovat. Vše se dá ale napravit, jen na sobě trochu zapracovat! A možná nakonec zažijí tu vysněnou jednu jedinou velikou noc v podniku, kde se číšníci pohybují ve fraku a servírují na stříbrných mísách…

Krasavec Beauty
(Black Beauty)
1994 / Dětský, Rodinný / 85 minut / USA
V prodeji od: 7. 2. 2024
Novela Black Beauty od Anny Sewell patří již od prvního vydání knihy v roce 1877 celosvětově mezi nejoblíběnější příběhy se zvířecí tématikou. Příběh je vyprávěn hlavní postavou, jedinečným černým hřebcem s bílou "hvězdou" na čele, kterého životní pouť zavede z idylické vesnické krajiny, plné potěšení, do ulic Londýna, dlážděných kočičími hlavami.
Verze režisérky a autorky scénáře Caroline Thompson (1993 Tajemná zahrada) patří bezesporu mezi nejvydařenější. Jistě si oblíbíte vzdorovitou kobylku Ginger, škodolibého poníka Merrylegse i galantního hřebce jménem Beauty, jehož velkorysé srdce mu pomáhá vycházet s ošetřovateli, ať jde o ty laskavé, jakým je bezesporu kočí Jerry Barker (David Thewlis), i ty hrubší, počínaje farmářem Greyem (Sean Bean) nebo mladým čeledínem Joe Greenem (Andrew Knott).

Temný případ 1. série 3BD
(True Detective Season 1 3BD)
V prodeji od: 7. 2. 2024
DOTKNI SE TEMNOTY A TEMNOTA SE DOTKNE TEBE
V roce 1995 dostali detektivové z louisianské kriminálky Marty Hart (Woody Harrelson) a Rust Cohle (držitel Oscara® Matthew McConaughey*) na stůl případ brutální vraždy se stopami okultismu. Jak se snažili proniknout do tajemství tohoto bizarního zločinu, jejich vlastní životy se nečekaně proťaly a dramaticky propletly. V roce 2012 dojde k podobné vraždě a jiní dva vyšetřovatelé sedmnáct let starý případ znovu otevřou. Každý zvlášť pak Marty a Rust předkládají svoji verzi vyšetřování, vypráví svůj životní příběh a vzpomínají, co jeden pro druhého znamenal jako policista, přítel i jako člověk.

 
Společnost AQS, a.s. - divize Magic Box je jedním z největších distributorů filmů, televizních seriálů a dokumentů na Blu-ray a DVD nosičích.

V současné době zastupuje v České republice a na Slovensku filmová studia Warner Bros, Disney, Paramount Pictures, Marvel, Pixar a snímky nezávislých českých i zahraničních producentů.

Jak čerpat výhodu

Jděte na stránku www.magicbox.cz. Ve spodní části stránky najdete v "Partnerských programech" odkaz innogy Premium.
Po kliknutí na tento odkaz se dostanete k přihlašovacímu formuláři, do kterého zadáte obdržený slevový kód.
Poté máte již všechny ceny CD, DVD a BLU-RAY nosičů v e-shopu automaticky snížené o 20 % a můžete nakupovat.

AQS, a.s. divize Magic Box

20 %

31. 12. 2024

×

Sleva 20 % na CD, DVD a BLU-RAY nosiče od společnosti Magic Box

Společnost AQS, a.s. - divize Magic Box je jedním z největších distributorů filmů, televizních seriálů a dokumentů na Blu-ray a DVD nosičích.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 12/31/2024

Podmínky uplatnění

Jděte na stránku www.magicbox.cz. Ve spodní části stránky najdete v "Partnerských programech" odkaz innogy Premium.
Po kliknutí na tento odkaz se dostanete k přihlašovacímu formuláři, do kterého zadáte obdržený slevový kód.
Poté máte již všechny ceny CD, DVD a BLU-RAY nosičů v e-shopu automaticky snížené o 20 % a můžete nakupovat.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže